Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doneer

Jouw steun is essentieel voor ons om een blijvende impact te kunnen maken. Met jouw gift draag je bij aan een betere wereld en help je ons om onze doelstellingen te realiseren. Of je nu kiest voor een eenmalige gift of een maandelijkse bijdrage, elke schenking maakt een verschil. Lees hieronder hoe je kunt bijdragen en wat de voordelen zijn van verschillende manieren van doneren.

Laat Afrika niet ongezien

Eenmalige gift

Laat je hart spreken en steun ons met een eenmalige gift! 

Online: Doneer veilig online. Een gift is al mogelijk vanaf slechts tien euro.

Overschrijving: Maak je bijdrage over naar rekeningnummer BE95 5230 4029 2158.

Fiscaal Voordeel: Voor donaties vanaf 40 euro op jaarbasis, ontvang je automatisch een fiscaal attest. Zo recupereer je 45% van je gift via je belastingaangifte. Meer info

Steun ons maandelijks en word Eye Care Sponsor

Kies voor een blijvende impact en word onze Eye Care Sponsor door ons maandelijks te steunen! Met een maandelijkse gift via Europese domiciliëring of doorlopende opdracht zorg je voor continue steun die een voorspelbare inkomstenbron voor ons vormt. Dit stelt ons in staat om lopende en nieuwe projecten effectiever te plannen en uit te voeren, waardoor we een grotere impact kunnen maken.

De maandelijkse gift biedt verscheidene voordelen

  • Je spreidt je steun over verschillende (kleinere) betalingen, wat het financieel beheersbaarder maakt.
  • Je giften zijn fiscaal aftrekbaar zolang het totaal van je giften in het kalenderjaar minstens 40 euro bedraagt.
  • Je hebt de flexibiliteit om op elk moment zelf te beslissen om je steun stop te zetten of aan te passen. Je hoeft alleen maar even te bellen of te mailen. 
  • Je kiest zelf het bedrag van je maandelijkse steun, waardoor je je bijdrage kunt afstemmen op je persoonlijke financiële situatie. Hier zijn enkele richtlijnen:

Pedagogische opvolging van een slechtziend kind
€11 per maand helpt bij het dekken van pedagogische, medische en sociale behoeften in het kader van inclusief onderwijs.

Medische opvolging van een slechtziend kind
€14 per maand draagt bij aan de medische opvolging in een oogziekenhuis.

Globale opvolging van een slechtziend kind
€25 per maand voorziet in een combinatie van inclusief onderwijs en kinderoogzorg.

Maandelijkse Gift: Download het formulier voor een Europese domiciliëringsopdracht en stuur het ons toe per post (Karreveldlaan 12, 1080 Brussel) of per e-mail: info@lightfortheworld.be.

Doorlopende Opdracht: Stel een doorlopende opdracht in via je bank of internetbankieren.

Vragen of hulp nodig? Neem contact op met Kris Van Kerkhoven via kris.van.kerkhoven@lightfortheworld.be of bel naar 02 412 08 01.